Sådan kan du optimere din firmahjemmeside

Annonce

Mange virksomheder har i dag en hjemmeside, så folk har mulighed for at finde frem til dem via internettet. Men det er imidlertid ikke ligetil at blive opdaget på google, hvor en enkelt søgning kan give flere tusinde resultater. Og selv hvis kunderne klikker ind på din hjemmeside, skal du også sørge for, at sproget er så godt, at de har lyst til at læse videre. Det er ikke altid ligetil, men i denne guide kan du få råd og vejledning til, hvordan du kan optimere din firmahjemmeside på bedste vis.

Udnyt SEO

SEO står for Search Engine Optimization og kan som navnet antyder sørge for, at din virksomhed rangerer højt på forskellige hjemmesider. En god SEO-strategi kræver erfaring og godt overblik, og derfor kan det være en rigtig god idé at hyre en konsulent til at hjælpe dig. Noget af det handler bl.a. om at bruge de rigtige ord, som matcher dine kunders søgninger. Derfor er det også vigtigt, at du kender din målgruppe godt og ikke mindst deres adfærd på internettet. På den måde øger du sandsynligheden for, at flere finder vej ind på din hjemmeside.

Hyr en oversætter

Hvis dit firma opererer på det internationale marked, er det rigtig vigtigt, at du finder et godt oversættelsesbureau, som kan hjælpe dig i gang. Selv om du måske føler, at du taler et udmærket engelsk, er der forskel på at bruge sproget i hverdagen og skrive en god tekst. Det er rigtig ærgerligt, hvis dine kunder bliver skræmt væk af dårlig grammatik og andre sproglige problemer. Et dårligt førstehåndsindtryk er nemlig rigtig svært at komme af med, så det er bedre at udrydde den slags fejl helt fra start af. Hvis sproget er klart og forståeligt, vil de besøgende sandsynligvis få meget mere lyst til at købe dine produkter.